dankort 22

Kontakt:

Juridisk navn: oppustelige-kajakker.dk
CVR nr.: 153 72 036
Showrum/lager: Morsøvej 15 * 2720 Vanløse - KUN ÅBENT EFTER AFTALE
Kundeservice tfl.: +45 29 71 05 43
Kundeservice mail: info@oppustelige-kajakker.dk
Bank: Nordea, Reg.: 5501 - Konto: 0719350577

Om os:

oppustelige-kajakker.dk sælger oppustelige kajakker, SUP board samt tilbehør. Vi forsøger at forene høj service med det praktiske i en e-shop. Det er vigtigt for os du prøver dit produkt før du køber. Derfor afholder vi løbende prøvesejladser udvalgte steder i København hvor alle vores produkter kan prøvesejles. På den måde håber vi du finder det helt rigtige produkt og så er vores første mål indfriet. Vores andet mål handler om sikkerhed og kvalitet. Vi har brugt mange år for at nå til det produktsortiment vi forhandler i dag. Det er nøje udvalgt med fokus på sikkerhed og kvalitet. Vores oppustelige-kajakker er fra den amerikanske producent Advanced Elements der har været med fra starten af og altid er en bådslængde foran alle sine konkurrenter.
Vores oppustelige SUPboards kommer fra den Schwiske producent Airboard og introduceres på det danske marked foråret 2015. Airboard har verdens bredeste sortiment i oppustelige SUP boards og producere boards til alt fra Fun, Travel, Balance til whitewater boards. 
Vi håber du med vores nuværende udvalg kan finde et produkt der passer til dig - og vil i årerne frem tilføre flere og flere produkter. Nedenfor finder du links til vores samarbejdspartner og finder du et produkt hos dem som vi ikke forhandler på nuværende så lad os høre fra dig, vi kan stort set skaffe samtlige produkter fra de 2 producenter.
Rigtig god fornøjelse- og husk nu vores prøvesejladser, så er du sikker på det helt rigtige køb.

Samarbejdspartnere:

Advanced Elements: Advanced Elements
Airboard: Airboard
Showroom/lager: Morsøvej 15 * 2720 Vanløse (Kun åbent efter aftale) • mail: info@oppustelige-kajakker.dk • Telefon: 2971 0543 
Copyright©2014. Alle rettigheder forbeholdes

FRI fragt i hele Danmark

Anvend rabatkode FRI

 

TJEK vores helt nye foldekajakker på

klik her foldekajakken.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.